Over ons

Wie zijn wij?

Techniek Academie Brabant in ’s-Hertogenbosch is een samenwerking tussen stichting Middelbare Vakopleiding Metaal (MVM) en Summa Techniek & Engineering (www.summacollege.nl). Door duurzaam samen te werken, willen MVM en Summa meer studenten interesseren voor techniek en de opleidingen beter op de praktijk laten aansluiten.

Onze missie

Techniek Academie Brabant wil één van de beste vakscholen voor de metaalbewerkingsbranche in Noord-Brabant zijn. Dit doen we door samen met bedrijven uitstekende praktijkgerichte scholing te ontwikkelen en door een leven lang leren te stimuleren bij bedrijven, hun medewerkers en studenten. Hiermee dragen we bij aan de concurrentiepositie en innovatiekracht van de metaalsector.

Over MVM

Bij MVM zijn ruim twintig metaalbedrijven aangesloten. Zij hebben grote behoefte aan flexibele medewerkers die hun vak verstaan, goed kunnen samenwerken, meedenken over oplossingen en initiatief tonen. Daarom stellen de bedrijven graag leerplekken beschikbaar voor studenten en betalen ze de opleiding. Ze brengen ook kennis en expertise in bij het ontwikkelen van de opleidingen.

Over Summa College

Summa College is een toonaangevende organisatie voor middelbaar beroepsonderwijs in Brainport regio Eindhoven. In hechte samenwerking met bedrijven en instellingen levert Summa uitdagend en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Summa staat voor een succesvolle studie en carrière van studenten, gebaseerd op vakmanschap en persoonlijke groei.

Opleidingslocatie

Hedikhuizerweg 9
5222 BC ’s-Hertogenbosch
Telefoon: 06 51 71 67 96