29 en 30 november open dagen TAB

Wil jij weten of Techniek Academie Brabant (TAB) iets voor jou is? Kom dan op vrijdag 29 november of zaterdag 30 november naar de open avond bij het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch. Je bent van harte welkom!

‘Lekker overzichtelijk’, ‘Docenten luisteren naar je en hebben veel aandacht voor je’, ‘Je krijgt de tijd om goed te leren’, ‘Je kunt in je eigen tempo doorwerken’. Het zijn uitspraken van studenten van TAB. We kunnen ons voorstellen dat het je nieuwsgierig maakt. Kom daarom gerust eens kijken op een open dag op onze nieuwe locatie in het Koning Willem I College op de Onderwijsboulevard in ’s Hertogenbosch.

Tijdens de open dag vertellen we je alles over onze opleidingen en over de voordelen van onze bedrijfsvakschool, zoals de kleinschalige opzet, praktijkgerichte aanpak, persoonlijke aandacht, het werken met moderne machines, een betaalde baan én een betaalde opleiding. Hoe mooi wil je het hebben? Bij TAB kun je de opleidingen tot CNC-verspaner en constructiewerker volgen, allebei op mbo-niveau 2 en 3. Ook voor een opleiding tot basislasser of allround lasser ben je bij ons aan het goede adres.

Je bent op vrijdag 29 november welkom tussen 16.00 en 20.00 uur. Op zaterdag is de open dag van 10.00 tot 14.00 uur. Het adres is Onderwijsboulevard 3. Kun je beide dagen niet komen? Noteer dan woensdag 29 januari 2020 in je agenda: ook dan houden we nog een open dag, van 17.00 tot 20.30 uur.