Opleidingen

De kracht van techniek
Met Techniek Academie Brabant kies je voor een carrière in de techniek. Een veelbelovende carrière. Want de mogelijkheden voor technici zijn groot, zeker in ’s-Hertogenbosch en de rest van Brabant. Hier zitten veel vooruitstrevende bedrijven die nieuwe technologieën ontwikkelen.

Afwisselend werken en leren

Bij Techniek Academie Brabant ben je afwisselend zes weken op je werk en zes weken op school. Je gaat werken bij een leerbedrijf in de regio ‘s-Hertogenbosch. Dat is een betaalde baan. Op school leer je de theorie van het vak en maak je je technische vaardigheden eigen. Die kun je bij je leerbedrijf direct in de praktijk brengen! Aan het eind van je opleiding ben je dus niet alleen een goede vakman, maar een volwaardige medewerker die weet hoe het in het bedrijfsleven werkt.

De opleidingen

Bij Techniek Academie Brabant kun je kiezen uit mbo-opleidingen in de richtingen:

 

Wat leer je bij Techniek Academie Brabant als verspaner of constructiewerker? Bekijk het filmpje!

Vervolgopleidingen

Na je opleiding kun je aan de slag bij een bedrijf, je kunt je natuurlijk ook verder specialiseren en ontwikkelen. Zo kun je doorstromen naar een niveau-4 opleiding bij Koning Willem I College. Met een mbo-4 diploma kun je verder leren aan het hbo.