Over ons

Wie zijn wij?

Techniek Academie Brabant in ’s-Hertogenbosch is een samenwerking tussen stichting Middelbare Vakopleiding Metaal (MVM) en Koning Willem I College in ‘s Hertogenbosch. Door duurzaam samen te werken, willen MVM en Koning Willem I College meer studenten interesseren voor techniek en de opleidingen beter op de praktijk laten aansluiten.

Onze missie

Techniek Academie Brabant wil één van de beste vakscholen voor de metaalbewerkingsbranche in Noord-Brabant zijn. Dit doen we door samen met bedrijven uitstekende praktijkgerichte scholing te ontwikkelen en door een leven lang leren te stimuleren bij bedrijven, hun medewerkers en studenten. Hiermee dragen we bij aan de concurrentiepositie en innovatiekracht van de metaalsector.

Over MVM

Bij MVM zijn ruim twintig metaalbedrijven aangesloten. Zij hebben grote behoefte aan flexibele medewerkers die hun vak verstaan, goed kunnen samenwerken, meedenken over oplossingen en initiatief tonen. Daarom stellen de bedrijven graag leerplekken beschikbaar voor studenten en betalen ze de opleiding. Ze brengen ook kennis en expertise in bij het ontwikkelen van de opleidingen.

Over Koning Willem I College

Koning Willem I College behoort tot de tien beste brede mbo-opleiders in Nederland. De school ziet het succes van de student als reden van haar bestaan. De school wil talenten aanspreken, het creatief denken voeden, grenzen verleggen en bijdragen aan een betere wereld. Gedreven door kwaliteit, visionair, betrouwbaar en ambitieus zijn daarbij de merkwaarden.

Opleidingslocatie

Onderwijsboulevard 3
5222 DE ’s-Hertogenbosch
Telefoon: 073 36 56 54 49